Technische ondersteuning

#1 Service en Onderhoud

Wij zijn van mening dat een servicebedrijf zich vooral moet focussen op service en niet op verkoop. Een Langdurige en prettige samenwerking met onze klanten zien wij als een doel en vriendschap waar wij ons hard voor willen maken.

Wij bieden oplossingen voor de lange termijn binnen uw praktijk en aan uw behandeleenheid en techniek in het bijzonder. Dit zorgt ervoor dat wij goede ondersteuning en service kunnen bieden. Een eerlijke en transparante manier van samenwerken is waar wij voor staan.

Croonen Dental service

Croonen Dental Service is een klein bedrijf dat houdt van korte lijnen, duidelijke communicatie en goede afspraken. We zijn een servicebedrijf in de tandheelkundige markt met jarenlange ervaring en ‘knowhow’. We lossen uw problemen op door onze brede technische kennis in te zetten.

Wij onderhouden enkel datgene, waarvan wij overtuigd zijn dat we u de beste service kunnen verlenen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de behandelunit, autoclaaf, extra en intra orale röntgenapparatuur (röntgenbuis, CBCT, OPG, CEPH, etc.), afzuiging, amalgaamafscheider en compressor.

In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in de merken XO care, New Idem en Dürr Dental.

Het belang van tijdig en goed onderhoud

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken hoe belangrijk en essentieel jaarlijks onderhoud is. Dit zorgt ervoor dat de levensduur en betrouwbaarheid van uw apparatuur verhoogt wordt. Ook worden storingen, lekkages, mechanische defecten, etc. veelal opgemerkt en voorkomen tijdens dit onderhoud. Hierdoor wordt stilstand voorkomen en zorgen we ervoor dat u prettig kan werken!

XO FLOW

XO FLEX

NEW IDEM (units en cart)

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Contact

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1