Smile Service

Croonen Dental Service verenigt zich met uw doelstelling. Wij willen bij het installeren van uw apparatuur en het (turn-key) begeleiden van uw project of verbouwing, zorgen voor een grote glimlach op uw gezicht.

Wij ontzorgen, adviseren en assisteren in uw belang. Het eindresultaat is het belangrijkste en enige belang dat wij voor ogen hebben. Perfectie is het streven en hiervoor nemen we alle betrokkenen mee in dit doel.

Wij beginnen met onze ‘smile service’ al bij het begeleiden van de aankoopbeslissing van uw nieuwe praktijk en blijven aan uw zijde totdat de schoonmakers uw praktijk turn-key opleveren.

Na de oplevering van vele succesvolle projecten hebben wij een groep experts aangetrokken, die ons ondersteunen bij uw weg naar perfectie. We kunnen en doen niet alles zelf. Wel kunnen wij fungeren als tussenpersoon met alle betrokken partijen, zodat u zich bezig kunt houden met uw specialisatie ‘Tandheelkunde’.

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

XO Flow

XO FLOW

XO FLEX

NEW IDEM (units en cart)

Neem contact met ons op!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1