De XO FORM

Waarom de XO Form?

De XO FORM is de nieuwste toevoeging in het assortiment tandartsstoelen van XO CARE. Een verdere uitbreiding van innovatieve digitale tandartsunits gebaseerd op hetzelfde technologieplatform.

XO FORM – de basisversie van XO FLOW, eenvoudig en intuïtief. In een later stadium kunt u uw unit altijd upgraden naar XO FLOW-functies.

Simpel monitoren en aanpassen van instellingen

Indien nodig kunnen de behandelaars op de digitale brug (‘het dashboard’) tikken om toegang te krijgen tot schuifregelaars en knoppen voor het aanpassen van het toerental, spray en andere instrumentinstellingen.

Zo kan de automatische chip-blowfunctie – die zorgt voor een constant helder zicht zonder van/naar de spuit te hoeven wisselen – handmatig worden uitgeschakeld/ingeschakeld.

Ook kan in de voorinstelling EXCAVATION de “tactiele functie” – die ervoor zorgt dat de boor stopt met draaien bij het aanraken van gezond dentine – worden uitgeschakeld.

Het Dashboard is ontworpen met een voorkant van versterkt glas, een dun beschermend stalen frame en een zelfklevende beschermfolie. Het dragen van handschoenen vormt geen belemmering

Aandacht voor infectiebeheersing

Het is uiterst eenvoudig en snel om het apparaat te reinigen en te desinfecteren. Bij het opstarten/uitschakelen worden de water- en afzuigleidingen automatisch gedesinfecteerd.

Voor desinfectie zijn alle handgrepen, zuigmonden, spoelbak, bekerhouder en de instrumentenhouder eenvoudig te verwijderen. Alle oppervlakken zijn glad en de metalen onderdelen zijn afgewerkt met een antibacteriële poedercoating.

De XO FORM is net als alle XO CARE modellen verkrijgbaar met of zonder spittoon.

Nu standaard verkrijgbaar in nóg meer kleuren

Minimaal 20 jaar plezier

De XO behandelstoelen zijn ontworpen en gemaakt om minimaal 20 jaar mee te gaan. Niet voor niks heeft XO CARE ervoor gekozen om de unit af te werken met hoogwaardige materialen als staal en aluminium in plaats van kunststof.

Het digitale en modulaire design maakt het daarnaast eenvoudig om zowel de hard- als software componenten te updaten.

Dit alles, het comfort en slechts eens in de twee jaar noodzakelijk onderhoud zorgt voor een bijzonder goede ROI!

Update naar een XO FLOW

Na uw eerste investering blijft het mogelijk om de behandelstoel te updaten naar een XO FLOW. Benieuwd welke functies u hiermee erbij krijgt? lees dan hier meer!

#1 in de moderne tandheelkunde

BEKIJK MEER:

XO FLOW

XO FLEX

NEW IDEM (units en cart)

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1