New Idem behandelstoelen en cart

Een bedrijf met effect op Tandheelkunde

IDEM (nu bekend als New Idem) werd in 1966 opgericht en specialiseerde zich meteen in de productie van tandheelkundige units.

Hoge innovatie en kwaliteit, zorgvuldige naleving van ergonomische criteria en totale betrouwbaarheid zijn de bouwstenen van een strategie die al jaren bestaat. Dit heeft van IDEM een voorloper gemaakt op het gebied van tandheelkundige units wereldwijd

Alle producten zijn ontworpen, vervaardigd en grondig getest in de New Idem fabriek in Gessate (Milaan – Italië).

Innovatief

IDEM creëerde de eerste tandheelkundige unit met passieve zweeparmen voor de instrumenten. Tevens was New Idem de eerste Europese fabrikant die gebruik maakt van pneumatische selectie van instrumenten. Er kan dus wel gesteld worden dat de organisatie een echt innovator is!

Neem een kijkje op de website van New Idem!

Niet ‘gewoon’ een fabrikant

New Idem is voor ons geen doorsnee fabrikant. Onze relatie is dan ook meer dan alleen een zakenrelatie. Het is een vriendschap.

Al sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij een nauwe band met alle werknemers binnen deze organisatie. Van de technische manager tot de magazijn en administratief medewerkers. Dit resulteert voor ons niet alleen in een fijne omgang, maar biedt ook voor u als eindgebruiker vele voordelen.

Zo maakt New Idem het mogelijk om onze feedback door te voeren op hun productie. Op deze wijze creëren we voor u een echt maatwerk product! Gezamelijk hebben we ook de nodige aanpassing aan de verschillende behandelstoelen doorgevoerd. Niet voor niets wordt een van de stoelen in Italië de “Mavi Jan” genoemd. Vernoemd naar onze oprichter Jan Croonen.

Door zijn compacte brug met uitgebalanceerde instrumentarm is de Mavi extra ergonomisch. Dit zorgt voor aanzienlijk minder nek- en schouderklachten. Ook beschikt de stoel over een 90° draaibaar spittoon. Dit maakt het voor de patiënt makkelijker en comfortabeler om te spoelen, zonder dat de unit bevuild wordt. De Mavi’s worden over het algemeen geleverd met een flessensysteem. Met deze optie zorgt u voor directe invloed op de waterkwaliteit.

Met New Idem is alles mogelijk

Naast de hoge betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en vele maatwerk mogelijkheden, heeft New Idem nog een voordeel. Ze hebben veel verschillende uitvoeringen. Dit zorgt dat er altijd iets geschikt is voor uw werkwijze en praktijk.

Het aanbod bestaat onder andere uit:

  • Complete behandeleenheid
  • Losse patiëntstoelen
  • Cart
  • Losstaande unit
  • Behandelstoel t.b.v. mondhyiënist
  • Behandelstoel t.b.v. orthodontie
  • Werkstoeltjes
  • Operatielamp gemonteerd op de unit of aan het plafond

Zie enkele voorbeelden:

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

BEKIJK MEER:

XO FLOW

XO FLEX

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1