onze Partners

Croonen Dental Service is geen totaalleverancier voor uw gehele praktijk. Wij leveren alleen producten waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Voor alle andere producten hebben wij zeer betrouwbare partners, die u onder onze paraplu voorzien van alles wat wij niet hebben. Dit zorgt ervoor dat wij uw praktijk naar wens en turn-key kunnen opleveren.

Wij werken o.a. samen met:

New Idem

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service is geen totaalleverancier van uw praktijk, maar kan u wel van alles voorzien. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwen partners.

XO Flow

XO FLOW

XO FLEX

NEW IDEM (units en cart)

Digitale workflow

De traditionele werkwijze wordt telkens weer opnieuw uitgevonden, doordat we bijvoorbeeld nieuwe techniek inzetten. De ene keer om procedures makkelijker te laten verlopen, de andere keer om de veiligheid van de patient de verhogen. Moet u overal in meegaan?

Niet iedereen wil de pionier zijn met nieuwe technieken en apparaten, maar iedereen zou op de hoogte moeten zijn van de veranderingen in zijn vakgebied. Wij voelen ons verantwoordelijk om u op de hoogte te stellen van de nieuwe technieken binnen ons vakgebied.

Wellicht wilt u niet alle technieken meteen gaan toepassen, maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u in de toekomst wel in kunt stappen op nieuwe werkwijzen. Hier komt het advies van Croonen Dental Service om de hoek kijken.

Wij hebben de nieuwe digitale ontwikkelingen goed op ons netvlies en kunnen u begeleiden bij de juiste keuzes.

Neem contact met ons op!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1