Digitalisatie

De traditionele werkwijze wordt telkens weer opnieuw uitgevonden, doordat we bijvoorbeeld nieuwe techniek inzetten. De ene keer om procedures makkelijker te laten verlopen, de andere keer om de veiligheid van de patiënt de verhogen, maar moet u overal in meegaan?

Niet iedereen wil de pionier zijn met nieuwe technieken en apparaten, maar iedereen zou op de hoogte moeten zijn van de veranderingen in zijn vakgebied.

Wij voelen ons dan ook verantwoordelijk om u op de hoogte te stellen en houden van de nieuwe technieken binnen ons vakgebied.

Met het oog op de toekomst

Wellicht wilt u niet alle technieken meteen gaan toepassen, maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u in de toekomst wel in kunt stappen op nieuwe werkwijzen? Hier komt ons advies om de hoek kijken.

Wij hebben de nieuwe digitale ontwikkelingen goed op ons netvlies en kunnen u begeleiden met de keuzes die bij u passen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze voor en het gebruik van röntgenapparatuur (OPT, CBCT, röntgenbuis, etc.) en microscoop, maar ook het gebruik van regulieren computersystemen, telefonie, internet en noem zo maar op.

Lees meer over

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

XO Care Flex 2022

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

BEL, APP OF MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE OF VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1