Microscoop 

Over de micrscoop van CJ Optik

Met een behandelmicroscoop krijgt u tijdens een behandeling beter zicht op het werkgebied in de mond van uw patiënt. Bij vrijwel alle tandheelkundige behandelingen kan de microscoop zijn dienst bewijzen, ook bij de voorlichting aan de patiënt.

Standaard leveren wij tandheelkundige microscopen van CJ-Optik.

Deze organisatie brengt 20 jaar ervaring in de tandheelkundige microscoop-arena. De ontwikkelaars van CJ-Optik combineren slim design en optimale functionaliteit met de filosofie “less is more”. De microscopen en accessoires worden volledig ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.

Er zijn verschillende opties mogelijk. Van basis model tot volledig automatisch en met of zonder (interne) camera, rollend of aan het plafond of de wand gemonteerd. Wij kunnen ons voorstelen dat u niet precies weet waar u op moet letten bij de aanschaf. Wij willen u dan ook graag ondersteunen bij het kiezen van de juiste microscoop.

Bekijk de brochure voor meer informatie!

 

Tandheelkundige microscoop

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

3D gezichtsscans!

Werkt u met Reconstructieve Tandheelkunde? Wist u dat het mogelijk is om orale scangegevens te combineren met 3D gezichtsscans?

Dit nieuwe stukje techniek helpt bij de communicatie tussen tandheelkundige professionals, patiënten en laboratoria.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1