Over Croonen Dental Service

Werkwijze

Croonen Dental Service is een kleinschalig bedrijf dat houdt van korte lijnen, duidelijke communicatie en goede afspraken. We zijn een servicebedrijf met jarenlange ervaring in de tandheelkundige markt. We lossen uw vragen dan ook op door onze technische kennis in te zetten.

Met de twee vaste merken behandelunits XO Care en New Idem kunnen wij onszelf wel specialist noemen. Wij zijn hier officieel (premium) dealer van en daar zijn we trots op!  Voor iedere uitdaging hebben we een oplossing en we stoppen niet totdat u tevreden bent.

Door onze jaren ervaring kunt u ook voor service en onderhoud aan overige merken bij ons terecht. We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Een goede service vormt de basis van onze persoonlijke benadering. Vertrouwen is ons motto!

Geschiedenis

Begin jaren 90 is Jan Croonen begonnen bij Megadent in Beuningen. Deze organisatie bestaat niet meer, maar bij menigeen in het vak wel bekend. Via zijn oom, die de architect was bij de bouw van het pand, is hij destijds aan de baan gekomen. Hij wist dat Jan het niet meer zo naar zijn zin had op zijn werk en deed een goed woordje voor hem. Na daar zijn eerste ervaringen in de dentale branche te hebben opgedaan is hij vervolgens in 2002 bij Dental Air terecht gekomen. Omdat hij een eigen visie heeft op het verlenen van service, is hij in 2008 op ruim 50-jarige leeftijd nog voor zichzelf begonnen met Croonen Dental Service.

De gedachten was “als ik nou het onderhoud kan doen bij 40 praktijken in de regio, dan kan ik daar prima 65 mee worden.” Nou, dat is een beetje anders gelopen! Het aantal praktijken waar hij het onderhoud bij verrichtte is hij gestopt te tellen. Daarnaast heeft hij samen met een Italiaanse leverancier (New Idem) een unit ontwikkeld. Zo’n kans kon hij niet laten liggen.

Team

Inmiddels is Croonen Dental Service meer dan een eenmanszaakje. Maar met (slechts) zeven vaste medewerkers staan we nog steeds voor persoonlijke benadering en snel schakelen. Door het kleine team is het eenvoudig om in goed contact te blijven met elkaar en naar u toe. Dit maakt Croonen Dental Service uniek en de perfecte partner voor uw praktijk!

Wij zijn ook erkend leerbedrijf!

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

XO Flow

Showroom

De van Heemstraweg waaraan wij gevestigd zijn, is van oudsher een belangrijke weg voor de regio en is gelegen ten westen van Nijmegen.

De van Heemstraweg vormt met haar lengte van 45,5 kilometer de verbinding tussen het dorp Weurt waar wij gevestigd zijn en de historische hanzestad Zaltbommel. Niet voor niets is dit de langste doorgaande weg in Nederland met één straatnaam. Met name in het verleden leverde deze een belangrijke bijdrage aan de bereikbaarheid en ontwikkeling van het Land van Maas en Waal.

Het markante en sfeervolle pand waarin wij ons kantoor en showroom hebben gevestigd dateert uit 1936. Tot voor kort was hier (eveneens sinds 1936) het verkoopkantoor van oliegroothandel ‘Olie Import Gedo’ gevestigd. De naam hiervan prijkt nog steeds trots aan de voorgevel.

De voormalige kantoorruimtes hebben we om kunnen bouwen tot verschillende behandelkamers, waardoor wij u alle mogelijkheden kunnen laten zien. Maak gerust een afspraak via het contactformulier onderaan deze pagina of onze contactgegevens en kom een keer kijken!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Contact

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1