Behandelstoelen en carts

Behandelstoelen ofwel tandartsstoelen zijn er in allerlei verschillende merken, uitvoeringen en bijbehorende service vanuit het Dental depot waar u deze koopt. De aanschaf is dan ook een moeilijke keuze. Wij bieden u de merken XO Care en New Idem. Van beide merken zijn wij (Premium) dealer, waardoor wij u de best mogelijke service kunnen bieden. Dit vinden wij ook het belangrijkste bij het aangaan van een samenwerking. Die samenwerking moet van begin af aan transparant en soepel verlopen. Dat begint hier. Door u vooraf goede informatie te geven kunt u kennis opdoen op uw eigen tempo. Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen of langs te komen voor meer informatie. Neem daarvoor contact met ons op via de contactpagina!

Met New Idem is alles mogelijk

Naast de hoge betrouwbaarheid, lage investerings- en onderhoudskosten en vele maatwerk mogelijkheden, heeft New Idem nog een voordeel: ze hebben veel verschillende uitvoeringen. Dit zorgt dat er altijd iets geschikt is voor uw werkwijze en praktijk.

Het aanbod bestaat onder andere uit:

  • Complete behandeleenheid
  • Losse patiëntstoelen
  • Carts
  • Losstaande unit
  • Behandelstoel t.b.v. mondhygiënist
  • Behandelstoel t.b.v. Orthodontie
  • Afzuigarm geschikt voor zowel links- als rechtshandige behandelaar
  • Operatielamp gemonteerd op de unit of aan het plafond
New Idem

De meest ergonomische Tandheelkunde met XO Care

Ergonomische tandheelkunde gaat over het beschermen van de gezondheid van beoefenaars tegen werk gerelateerde belasting, die maar al te vaak voorkomt in dit beroep.

XO CARE plaatst ergonomische tandheelkunde op de voorgrond van productontwerp en zorgt er zo voor dat het tandheelkundig team goed zit – en tegelijkertijd alle oppervlakken van alle tanden kan zien, zonder spanning.

Alles is gecentreerd rond de gecombineerde behandelunit en patiëntenstoel – het belangrijkste werkinstrument in elke tandartspraktijk.

XO-units worden gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar gebruikt, wat overeenkomt met meer dan 30.000 werkuren. Voor elke beoefenaar die zoveel uren met dezelfde tool doorbrengt, is het logisch om een uitstekende gebruikerservaring te verwachten.

Meer informatie:

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op!

Niet ons gehele assortiment staat op de website. Wij vertellen u graag meer over wat wij u allemaal kunnen aanbieden. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of ga naar onze contactgegevens!

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u van alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

XO Flow

Neem contact met ons op!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1