Sterilisatie

Deze kritische ruimte moet aan een aantal regels voldoen, maar kan ook voor veel meer doeleinden ingezet worden dan dat velen denken. Uw sterilisatie is vaak een centraal gelegen ruimte die u en uw personeel gemakkelijk kunnen bereiken. Dat biedt veel mogelijkheden voor deze plek in de praktijk.

De aanvoer van schoon en de afvoer van vies instrumentarium zijn maar een deel van de taakomschrijving geworden. De meest bezochte ruimte van de praktijk kan ook andere functies vervullen dan alleen de plek voor de autoclaaf, thermodesinfector, hand- en hoekstuk reiniger (DAC) en noem zo maar op.

Voor deze functies is het wel essentieel dat er een goede routing gehanteerd wordt. Het schone mag nooit met het vieze deel in aanraking komen. Door de juiste indeling te maken, wordt ervoor gezorgd dat u een goede en praktische workflow heeft.

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

BEL, APP OF MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE OF VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1