Werkstoeltjes 

Werkstoeltjes zijn meer dan een gewone stoel

Als tandarts(assistente), orthodontist of mondhygiënist werkt u, vrijwel de hele dag, zittend aan de gezondheid van uw patiënten. Ergonomie is daarom heel belangrijk.

Wie het grootste deel van de dag in een zithouding zijn werk doet, verdient de beste stoel. Het effectief aanpakken en voorkomen van nek-, rug- en schouderklachten gebeurt door het lichaam te ondersteunen in de juiste zithouding.

Tandheelkundige microscoop

Soorten

Wij leveren verschillende soorten en varianten werkstoeltjes en zadelkrukken. Bijvoorbeeld met of zonder voetbediening, ring, rugleuning of extra ondersteuning. Daarnaast bestaat ons aanbod uit verschillende merken, zoals XO Care, BQE, Ergotec, New Idem en noem zo maar op.

Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Heeft u wel de juiste verlichting?

Om prettig en ontspannen te kunnen werken, is ook de juiste praktijkverlichting van belang. Het verhoogt uw productiviteit, draagt bij aan de gezondheid en creëert een comfortabele werkomgeving.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u van alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1