Verlichting 

Het belang van de juiste verlichting

De specifieke behoefte aan licht op de werkplek van tandarts, orthodontist, mondhygiënist, kaakchirurg, implantoloog, tandtechnieker of tandprotheticus moet centraal staan bij het opstellen van en lichtplan.

Om prettig en ontspannen te kunnen werken, is de juiste praktijkverlichting van belang. Het verhoogt uw productiviteit, draagt bij aan de gezondheid van u en uw werknemers en creëert een comfortabele werkomgeving.

Veel voorkomende klachten als gevolg van verkeerde werkveldverlichting:

  1. Branderige ogen
  2. Vermoeidheid
  3. Geen negatieve invloed op uithardingstijd composiet en lijmsoorten
  4. Concentratie problemen
  5. Niet goed kleur kunnen bepalen
  6. Slechte contrast weergave

Om deze klachten te voorkomen, gebruiken wij voornamelijk volspectrum daglicht Led armaturen en panelen. Hiervoor werken wij samen met Dental Lighthouse. Neem alvast een kijkje op hun website en ontdek meer over de mogelijkheden!

Tandheelkundige microscoop

Operatielampen

Wij kunnen u ook helpen met uw operatielamp. Onder andere XO Care, G-Comm, Faro en Tecno-Gaz behoren tot ons assortiment. Is uw lamp defect of bent u opzoek naar een nieuwe? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Lucht sterilisatie!

Als we iets hebben kunnen leren van de Corona pandemie, dan is het wel het belang van goede luchtcirculatie en reiniging. Zeker in mondzorgpraktijken is er spraken van veel aerosolen.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u van alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1