Luchtreiniger

Waarom een luchtreiniger?

Als we iets hebben kunnen leren van de corona pandemie, dan is het wel het belang van goede luchtcirculatie en reiniging. Zeker in mondzorgpraktijken is er veelal spraken van  aerosolen. Door het ophangen van een luchtsterilisator worden deze rondvliegende bacteriën gedood!

De Sterilair PRO van Tecno-Gaz is een uniek product dat een kiem dodend effect heeft op bacteriën, virussen, sporen en schimmels. Ook de World Health Organization (WHO) adviseert deze werking met UV-C licht voor een effectieve methode. 

Waar is de luchtreiniger  te gebruiken?

  • Behandelkamers van o.a. tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, fysiotherapeuten, en andere mondzorgprofessionals en (para)medici.
  • Leslokalen, kantoren, hotelkamers, winkels
  • Kinderdagverblijven
  • Wachtruimtes
  • Kantines van bedrijven

De UV-C lampen hoeven pas na 9000 uur vervangen te worden! De filters dienen ieder jaar vervangen te worden.

Deze luchtreiniger kan geleverd worden met muurbevestiging of op een standaard.

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Een microscoop tijdens de behandeling?

Met een behandelmicroscoop krijgt u tijdens een behandeling beter zicht op het werkgebied in de mond van uw patiënt. Bij vrijwel alle tandheelkundige behandelingen kan de microscoop zijn dienst bewijzen, ook bij de voorlichting aan de patiënt.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u van alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1