MK-dent turbine

Over de turbine

De turbine of airrotor van MK-dent worden ontwikkeld voor de beste kwaliteit en levensduur. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in het materiaalgebruik. Het hardere carbine in plaats van staal, een krasbestendige titanium afwerking en vernieuwende, sterkere lagers zijn de standaard in de Prime Line serie.

Ook in gebruik heeft de MK-dent Prime Line turbine bijzondere eigenschappen. Zo is dit met slechts 55dB de stilse turbine op de markt. Dat met een toerental van 350.000 rpm en een kracht van 25 Watt. De automatische drukregeling zorgt er daarbij voor dat u nooit met teveel luchtdruk werkt! Samen met het nauwkeurige productieproces en de service vanuit de fabrikant maakt dat de deze turbines uitzonderlijk.

Standaard leveren wij de turbines / airrotor van MK-dent.  Heeft u liever een ander merk? Ook dan kunt u bij ons terecht!

 

Bekijk de brochure voor meer informatie!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Onderhoudsolie t.b.v. turbine

Onderhoud

Net als met alle apparatuur binnen uw praktijk is ook bij turbines het juiste onderhoud van belang voor de beste werking en een lange levensduur.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1