Onderhoud van turbines, hand- en hoekstukken

Het onderhoud bepaalt de levensduur

Het onderhoud van hand- en hoekstukken en turbines / airrotors vraagt veel aandacht. Vele denken dat geautomatiseerde reinigings- en smeerapparaten zoals een DAC of Assistina hiervoor voldoende zijn. In de praktijk blijkt echter dat deze (zonder extra aandacht) niet de beste oplossing bieden.

Zo smeren en reinigen deze alleen vanuit de onderkant, waardoor de ‘cartridge’ niet voldoende olie krijgt en hier vuil in achter kan blijven.

Daarnaast kan een verminderde werking van uw hand- en hoekstukreiniger moeilijk te constateren zijn.  Heeft u een (deels)verstopte olieleiding? Mogelijk merkt u dit pas laat op, waaardoor het apparaat nauwelijks nog smeert. Zeker op drukken en chaotische werkdagen gaat u er logischerwijs vanuit dat u kan vertrouwen op uw techniek. Hierdoor draaien de hand- en hoekstukken kapot, waardoor de kosten snel op kunnen lopen.

Turbine MK-dent Prime Line

Smeer handmatig na!

Het handmatig (na)smeren (ook na reiniging met een DAC, Assistina, of soortgelijk) zorgt ervoor dat overal de juiste hoeveelheid olie komt.  Dit voorkomt dat hand- en hoekstukken warmlopen en snel slijten.

Gebruik hiervoor 100% synthetische olie. Bij voorkeur de MK-dent premium service olie. Deze kunt u ook bij ons bestellen. Evenals de opzetstukjes voor het reinigen van alle merken en aansluitingen turbines, hand-, en hoekstukken.

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Onderhoudsmiddelen turbines

Onderhoudsmiddelen

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende reinigingsmiddelen, onderhoudsmiddelen en bijbehorende informatie.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1