MK-dent hand- en hoekstukken

Over de hand- en hoekstukken

Deze hand- en hoekstukken staan voor kwaliteit. MK-dent streeft net als ons dagelijks naar perfectie. Deze kwaliteitsbelofte is gebaseerd op de selectie van hoogwaardige materialen, het gebruik van de meest geavanceerde productieprocessen en de handmatige kwaliteitsborging van elk product vóór levering.

Toonaangevende precisie in elke hoek!

De kern van elk hoekstuk wordt gevormd door uitzonderlijke tandwielen. De MK-dent tandwielen zijn ontworpen om in elke werkhoek en met een lange levensduur uit te blinken, wat een volledige synthese tussen tandarts en instrument bevordert. Geoptimaliseerd voor trillingsvrije prestaties dankzij verbeterde koppelverhouding en toonaangevende precisie.

Standaard leveren wij de hand- en hoekstukken van MK-dent. Heeft u liever een ander merk? Ook dan kunt u bij ons terecht!

 

Bekijk de brochure voor meer informatie!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Onderhoudsmiddelen hand- en hoekstukken

Onderhoud

Net als met alle apparatuur binnen uw praktijk is ook bij hand- en hoekstukken het juiste onderhoud van belang voor een goede werking en een lange levensduur.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1