MK-dent koppelingen

Multiflex koppeling

Een uitgebreid assortiment koppelingen en motoren voor alle gangbare slangen en units zorgen ervoor dat iedereen met de MK-dent koppelingen kan werken.

Optioneel uitgerust met beschikbare terugslagklep en watervolumeregeling, bieden MK-dent koppelingen een grote verscheidenheid aan opties.
Perfecte afmetingen met minimale toleranties maken het gebruik van bijna alle handstukken mogelijk. In combinatie met  led- en xenonlampen en glasstaafjes zorgen de verkrijgbare koppelingen voor 100% verblindingsvrij licht. Met een kleurtemperatuur van 5500 K zijn de kopelingen ontworpen voor kleurnauwkeurige en juiste verlichting.

Standaard leveren wij de multiflex (kavo compatible) koppelingen met LED van MK-dent. Deze heeft zijn toepasbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak bewezen. Heeft u liever een ander merk of uitvoering? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Bekijk de brochure voor meer informatie!

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Onderdelen

Lampje kapot of toe aan nieuwe o-ringen? Voor bijna alle losse onderdelen kunt u ook bij ons terecht 

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1