Tandheelkundige compressoren

De compressoren van Dürr Dental bepalen al meer dan 50 jaar het gezicht van tandartspraktijken en laboratoria over de hele wereld. Dürr Dental is de uitvinder van de olievrije tandheelkundige compressoren en produceert ongelofelijk stille en krachtige compressoren.

Deze compressoren zijn geschikt voor iedere praktijk en bieden in de tandemvariant een bijzonder hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De mogelijkheid tot modulaire opbouw zorgt tevens voor een flexibele oplossing met de mogelijkheid tot bijvoorbeeld latere uitbreiding van de praktijk. De membraandrooginstallatie zorgt daarbij niet alleen voor een permanente beschikbaarheid van compressorkracht, maar ook voor constant droge perslucht, zelfs bij ononderbroken bedrijf.

Samen met u gaan wij graag in gesprek over welke compressor in het ruime aanbod het meest geschikt is voor uw praktijk.

Voorkom stilstand

De apparatuur die wij leveren is robuust en betrouwbaar. Samen met ons onderhoud wordt stilstand veelal voorkomen, maar natuurlijk nooit uitgesloten. Samen met u denken wij graag mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat u dan toch door kunt werken. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u met alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarin we u de beste service kunnen verlenen en waar wij u technisch mee kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelstoel, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwbare partners.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

XO FLOW

XO FLEX

NEW IDEM (units en cart)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1