Tandheelkundige compressoren

De compressoren van Dürr Dental bepalen al meer dan 50 jaar het gezicht van tandartspraktijken en laboratoria over de hele wereld. Dürr Dental is de uitvinder van de olievrije tandheelkundige compressoren en produceert ongelofelijk stille en krachtige compressoren.

De compressoren van Dürr Dental zijn geschikt voor iedere praktijk en bieden in de tandemvariant een bijzonder hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De mogelijkheid tot modulaire opbouw zorgt tevens voor een flexibele oplossing met de mogelijkheid tot bijvoorbeeld latere uitbreiding van de praktijk. De membraandrooginstallatie zorgt daarbij niet alleen voor een permanente beschikbaarheid van compressorkracht, maar ook voor constant droge perslucht, zelfs bij ononderbroken bedrijf.

Samen met u gaan wij graag in gesprek over welke compressor in het ruime aanbod het meest geschikt is voor uw praktijk.

Voorkom stilstand

De apparatuur die wij leveren is robuust en betrouwbaar. Samen met ons onderhoud wordt stilstand veelal voorkomen, maar natuurlijk nooit uitgesloten. Samen met u denken wij graag mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat u dan toch door kunt werken. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie? neem dan contact op Via (+31)24 303 1717 of onderstaand contactformulier

#1 Service en Onderhoud

Croonen Dental Service kan u van alles voorzien, maar is geen totaalleverancier van uw praktijk. Wij leveren en onderhouden datgene waarmee wij u technisch kunnen ondersteunen en waar we u de beste service kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw behandelunit, autoclaaf, röntgenapparatuur, afzuiging, amalgaamafscheider en compressor. Voor al het overige hebben wij zeer betrouwen partners.

Technische ruimte

Behandelkamer

Sterilisatie

Digitalisatie

Nieuwe praktijk, apparatuur, accessoires en onderhoudsmiddelen

Naast technische ondersteuning zijn wij ook uw partner als het aankomt op (turn-key) verbouwingen en projecten, de aanschaf van nieuwe apparaten, accessoires, onderhoudsmiddelen en noem zo maar op.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?
UA-188133600-1