Over ons sucses Croonen Dental Service

Over ons
Croonen Dental Service houdt zich voornamelijk bezig met het verlenen van service en onderhoud aan tandartspraktijken. Naast het verrichten van onderhoud, worden er ook units verkocht. Croonen is dealer van XO, een prachtig merk, zowel qua styling als ergonomisch en mechanisch.

Geschiedenis
Begin jaren 90 ben ik begonnen bij Megadent in Beuningen. Deze organisatie bestaat niet meer, maar bij menigeen in het vak wel bekend. Via mijn oom, die de architect was bij de bouw van het pand, ben ik destijds aan de baan gekomen. Hij wist dat ik niet meer zo naar mijn zin had op mijn werk en deed een goed woordje voor me. Na daar mijn eerste ervaringen in de dentale branche te hebben opgedaan ben ik vervolgens in 2002 bij Dental Air terecht gekomen. Ik begon daar als monteur en werd later hoofd technische dienst. Omdat ik een eigen visie heb op service verlenen ben ik op ruim 50-jarige leeftijd nog voor mijzelf begon’.

Ik dacht als ik nou het onderhoud kan doen bij 40 praktijken in de regio, dan kan ik daar prima 65 mee worden. Nou, dat is een beetje anders gelopen! Het aantal praktijken waar ik het onderhoud bij verricht ben ik gestopt te tellen. Daarnaast heb ik samen met een Italiaanse leverancier een unit ontwikkeld. Zo’n kans kon ik niet laten liggen’

Team
Croonen Dental Service is een klein familiebedrijf. Mijn vrouw verzorgd de administratie en de inkoop, mijn zoon is monteur en ik zelf verricht reparaties en de verkoop. Daarnaast werken we nu met vier vaste ZZP’ers.

Werkwijze
Croonen Dental Service is een klein bedrijf dat houdt van korte lijnen, duidelijke communicatie en goede afspraken. Een goede service vormt de basis van onze persoonlijke benadering. Vertrouwen is ons motto!

Samenwerking met:

http://www.burendental.nl